Commercieel Medewerker Binnendienst

Commercieel Medewerker Binnendienst

dit is een test

Wat is vereist?

MBO-4 werk- en denkniveau met minimaal 1 jaar relevante werkervaring

Affiniteit met vastgoed en/of media

Je bent commercieel, accuraat en klantgericht

Goede communicatieve vaardigheden

Je hebt creatief en kunt oplossingsgericht denken

Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat krijg je?

Marktconfrom salaris 

Secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder pensioenregeling

24- tot 40 uur per week

25 vakantiedagen (op basis van 40 uur)

Kantoor in het hartje van Amsterdam met de meest gezellige borrels

Reiskostenvergoeding

Binnen Woning Media bieden wij een leuke functie aan met volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden in een jong en enthousiast team.  

Commercieel medewerker binnendienst | Woning Media Nederland

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je de schakel tussen de klanten en je collega's. Voor klanten vervul je een adviserende rol terwijl je aan je collega’s juist ondersteuning biedt. Kortom, een functie die veelzijdig en afwisselend is en waarin je je geen moment hoeft te vervelen.

De taken die je onder andere dagelijks uit zal voeren zijn:

  • Klantcontact: Het plannen van afspraken en verlenen van service. Denk hierbij aan adviseren, administreren van contacten en afhandelen van vragen/opmerkingen m.b.t. plattegronden, editing en fotografie.
  • Planning: Het verdelen en beheren van de agenda van de buitendienst medewerkers.
  • Het bewaken van de deadlines.
  • Meetrapporten nakijken.
  • Het ondersteunen van onze editors en fotografen bij hun werkzaamheden.
  • Het verwerken van de administratie; Uitwerken offertes.

Vind jij het leuk om in contact met mensen te zijn en alles te leren over vastgoed presentaties? Dan is dit een plek voor jou!

Wat onze collega's zeggen

Amber van Kuilenburg

Amber van Kuilenburg

Woningfotograaf & Editor

Wat vind je het leukste aan werken bij Woning Media?

Het leukst aan het werken bij Woning Media vind ik de collega’s. We hebben een super gezellig en jong team, waarin mensen enthousiast en ambitieus zijn. Nieuwe ideeën zijn welkom en er is ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Verder is iedere opdracht anders, zo sta je ’s ochtends een miljoenenpand te fotograferen aan de Amstel en rij je vervolgens door naar een oude boerderij in Amstelveen.

Wat was je vorige baan?

Pedagogisch werker

Wat doe je in je vrije tijd?

Fotograferen, borrelen met vrienden.

Voorbeeld uit de praktijk

Een klant heeft veel haast met het uitvoeren van de afspraak, de agenda zit de volgende dagen vol voor het Pakket wat ze willen bestellen. Wat doe je? 

In dit geval probeer je zoveel mogelijk informatie te krijgen. Bijv. waar is de woning (en zijn wij toevallig in de buurt), hoe groot is de woning, wanneer moet de woning uiterlijk online, welke bestanden willen ze aanmelden en zijn er plattegronden beschikbaar, staat de woning leeg of is deze bewoont en/of kunnen we eventueel met de sleutel naar de woning en welke producten zijn er nog wel in te plannen etc.

Uitgaande van de bovenstaande informatie zijn er verschillende scenario’s waarmee we tot een oplossingen kunnen komen. We kunnen de bijvoorbeeld de opdracht opsplitsen, waardoor er opeens wel voldoende tijd is, of we zien dat we toevallig in de buurt zijn. Het kan ook zijn dat we eerst alleen de foto’s verzorgen en het meetrapport meten aan de hand van plattegronden, de klant kan dan door. Wij controleren op een later moment de maatvoering op locatie en passen het indien nodig aan. 

Als we er niet uitkomen met de klant om een geschikte oplossing te vinden, geen probleem, wij hebben er alles aan gedaan om een passende oplossing te vinden en hebben meegedacht. Dat zullen ze waarderen.

Het is voor ons als organisatie belangrijk om oplossingsgericht te denken.

Werken bij Woning Media

Bij Woning Media ga je aan de slag in een jong en gedreven team, waar je alle kans krijgt om jouw expertise verder te ontwikkelen. Omdat ons team bestaat uit zoveel verschillende specialisaties, is er altijd de mogelijkheid om nieuwe skills op te doen en meer te leren over de interessante vastgoedwereld waarin we ons bevinden. Je werkt vanuit ons prachtige kantoor in hartje Amsterdam, waar je de vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om je eigen draai te geven aan de werkzaamheden die we van jou verwachten. Ben je geïnteresseerd geraakt? Solliciteer dan direct!

Solliciteer direct

Vragen? Neem contact op!

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Rogier!

rogier@woningmedia.nl
020 - 260 00 57

Bel mij terug  Contact