Commerciële afstudeer-/meewerkstage

Commerciële afstudeer-/meewerkstage

dit is een test

Wat is vereist?

HBO- of WO-opleiding in een commerciële richting

Afstudeer- of meewerkstage

3 dagen meewerken, 2 dagen tijd voor onderzoek

Zelfstandig en proactief

Sociaal vaardig en professioneel contact met klanten

Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat krijg je?

€400,- per maand stagevergoeding

Flexibel thuis en op kantoor werken

Vrije dagen in verhouding met de stageduur

Geen werk in het weekend

Inhouse training bij de Woning Media Academy

Gebruik van benodigde apparatuur en vervoer (Woning Media scooter of auto) tijdens werktijd

Als commercieel stagiair werk je samen met de binnendienst en ben je ondersteunend aan de werkzaamheden op kantoor. Daarnaast wordt er ruimte geboden voor eigen inbreng.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het onderhouden van contact met klanten en vragen beantwoorden zowel telefonisch als per mail. Verder bestaat het uit het maken van content voor de website, meedenken over strategieën en het benaderen van nieuwe klanten.

Ook willen we je uitdagen met nieuwe ideeën, onderzoeken en oplossingen te komen. Je zal hiervoor research moeten doen die in lijn is met de opdracht die je vanuit je studie moet uitvoeren. Zo willen we je een stageplek bieden waar je ruimte krijg voor het uitvoeren van je opdracht, maar tegelijkertijd mee van waarde kan zijn voor Woning Media.

Vind jij het leuk om in contact met mensen te zijn en alles te leren over vastgoed presentaties? Dan is dit een plek voor jou!

Wat onze collega's zeggen:

Jan Hoeks

Jan Hoeks

Woningfotograaf & NEN 2580-inmeter

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?

Hiervoor was ik werkzaam bij een ontwerpbureau als product ontwerper. Heb toentertijd een opdracht voor Woning Media gedaan om plattegronden te maken van een vastgoedproject. Vond het zo leuk dat ik kort daarna bij Woning Media ben gaan werken.

Wat was je vorige baan?

Product ontwerper.

Wat doe je in je vrije tijd?

Muziek maken, sporten.

Amber van Kuilenburg

Amber van Kuilenburg

Woningfotograaf & Editor

Wat vind je het leukste aan werken bij Woning Media?

Het leukst aan het werken bij Woning Media vind ik de collega’s. We hebben een super gezellig en jong team, waarin mensen enthousiast en ambitieus zijn. Nieuwe ideeën zijn welkom en er is ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Verder is iedere opdracht anders, zo sta je ’s ochtends een miljoenenpand te fotograferen aan de Amstel en rij je vervolgens door naar een oude boerderij in Amstelveen.

Wat was je vorige baan?

Pedagogisch werker

Wat doe je in je vrije tijd?

Fotograferen, borrelen met vrienden.

 

Voorbeeld uit de praktijk

Een particuliere klant is niet blij met het resultaat van de foto’s, wat doe je? 

Voordat je een oplossing aan kan bieden, vraag je eerst welke aspecten de klant graag anders had gezien. Je inventariseert waar de behoeftes liggen en bepaald aan de hand daarvan of er behoefte is aan een nieuwe afspraak, of de foto’s opnieuw bewerkt moeten worden. Indien het laatste, communiceer je met het Editing team de veranderingen en hou je in de gaten of dit tijdig opnieuw wordt aangeleverd. Voordat je de nieuwe stukken verstuurd, controleer je of de feedback naar volledig is verwerkt. Je laat de klant weten wat de aanpassingen zijn en controleert of de klant nu tevreden is. 

De uitkomst van je stageonderzoek/thesis wordt serieus bekeken als implementatie optie en draagt bij aan de ontwikkeling van Woning Media!

Werken bij Woning Media

Woning Media is een all-round service bedrijf voor het maken van vastgoed presentaties. Onze werkwijze zorgt voor een prettig verkoopproces bij makelaars, vastgoedontwikkelaars en particulieren. Ze kunnen bij ons aankloppen voor het maken van een fotoreportage, video's en NEN2580 metingen of het vervaardigen van artist impressions, plattegronden en brochures. Wij kunnen zelfs de interieurstyling van het object verzorgen. 

Solliciteer direct

Vragen? Neem contact op!

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Rogier!

rogier@woningmedia.nl
020 - 260 00 57

Bel mij terug  Contact