HR Manager

HR Manager

dit is een test

Wat is vereist?

HBO werk- en denkniveau

Minimaal 3 jaar relevante werkervaring

Goed zelfstandig kunnen werken

Communicatief sterk

Ervaren in het opzetten van HR processen

Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat krijg je?

€2.000 – €2.500 bruto p/m (afhankelijk van ervaring) (op basis van 40 uur)

+- 16-uur per week

20 vakantiedagen op basis van 40 uur

Geen werk in het weekend

Veel vrijheid voor eigen interpretatie

Kantoor in hartje Amsterdam

We zijn op zoek naar een HR-manager die in staat is om voor Woning Media de eerste stap in HR te zetten. Op het moment hebben we namelijk nog geen inrichting voor deze afdeling. Bij Woning verwachten we een zelfstandige en proactieve houding, wij vertrouwen op jouw expertise!  

Onze ideale kandidaat weet de link te leggen tussen onze afdelingen (binnendienst, buitendienst en editing) en is de schakel tussen personeel en organisatie. Je bent in staat de behoeftes in kaart te brengen en alle neuzen dezelfde kant op te laten wijzen. Werknemerstevredenheid is geen onbekende term en hier ga je met plezier mee aan de slag. Dit kun je o.a. door juridische kennis, goed te luisteren en vanuit vertrouwen en integriteit te handelen. Mocht er in aanvulling op je HR-kennis een affiniteit met recruitment liggen wordt dat ook zeer gewaardeerd. 

Ben jij iemand die zelfstandig een HR-afdeling kan opzetten en structuur kan aanbrengen? Dan zoeken wij jou!

Wat onze collega's zeggen

Jan Hoeks

Jan Hoeks

Woningfotograaf & NEN 2580-inmeter

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?

Hiervoor was ik werkzaam bij een ontwerpbureau als product ontwerper. Heb toentertijd een opdracht voor Woning Media gedaan om plattegronden te maken van een vastgoedproject. Vond het zo leuk dat ik kort daarna bij Woning Media ben gaan werken.

Wat was je vorige baan?

Product ontwerper.

Wat doe je in je vrije tijd?

Muziek maken, sporten.

Amber van Kuilenburg

Amber van Kuilenburg

Woningfotograaf & Editor

Wat vind je het leukste aan werken bij Woning Media?

Het leukst aan het werken bij Woning Media vind ik de collega’s. We hebben een super gezellig en jong team, waarin mensen enthousiast en ambitieus zijn. Nieuwe ideeën zijn welkom en er is ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Verder is iedere opdracht anders, zo sta je ’s ochtends een miljoenenpand te fotograferen aan de Amstel en rij je vervolgens door naar een oude boerderij in Amstelveen.

Wat was je vorige baan?

Pedagogisch werker

Wat doe je in je vrije tijd?

Fotograferen, borrelen met vrienden.

Voorbeeld uit de praktijk

Een werknemer is vaak te laat maar komt wel gemotiveerd over en levert goed werk. Wat doe je?‚Äč 

Het is voor ons als organisatie belangrijk dat onze collega's gemotiveerd zijn zodat zij altijd dat stapje extra willen zetten voor de klant. Ook op tijd komen en je afspraken nakomen bij de klant speelt een belangrijke rol in het werk. Je gaat met de werknemer in gesprek en kijkt wat er speelt, afhankelijk van de situatie maak je afspraken en leg je deze vast. Vervolgens zal je zorg dragen dat deze afspraken worden nageleefd. In een vervolggesprek beoordeel je of het probleem is opgelost en welke stappen er ondernomen moet worden. 

Het is voor ons als organisatie belangrijk dat onze collega's gemotiveerd zijn zodat zij altijd dat stapje extra willen zetten voor de klant.

Werken bij Woning Media

Woning Media is een all-round service bedrijf voor het maken van vastgoed presentaties. Onze werkwijze zorgt voor een prettig verkoopproces bij makelaars, vastgoedontwikkelaars en particulieren. Ze kunnen bij ons aankloppen voor het maken van een fotoreportage, video's en NEN2580 metingen of het vervaardigen van artist impressions, plattegronden en brochures. Wij kunnen zelfs de interieurstyling van het object verzorgen. 

Solliciteer direct

Vragen? Neem contact op!

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Arlette!

arlette@woningmedia.nl
020 - 260 00 57

Bel mij terug  Contact