Over Woning Media Nederland

De one-stop shop voor makelaars

Woning Media Nederland is de one-stop shop voor makelaars, door middel van een efficiënte werkwijze zorgt ons vaste team collega’s voor de juiste presentatie.  Tevens kunnen wij onze klanten hiermee ontzorgen van alles rondom de presentatie, zodat zij zich focussen om waar het allemaal om draait: een succesvolle transactie van vastgoed.

Het team van Woning Media Nederland is volledig in loondienst en wordt intern opgeleid, waardoor we een constante en gelijkwaardige kwaliteit kunnen leveren. Wij geloven dat een goede vastgoedfotograaf of inmeter meer moet doen dan enkel het maken van een goede foto of meting. Onze collega’s zijn representatief voor de opdrachtgever en zorgen voor een prettige ervaring voor klant en vastgoedeigenaar. 

Ook deze onderdelen worden behandeld binnen de opleidingen van Woning Media Nederland. Voor meer ervaren collega’s wordt er ruimte geboden om eigen projecten te initiëren, waarmee doorgroeimogelijkheden en betrokkenheid gecreëerd wordt. Binnen het team bestaat een informele werksfeer, naar onze klanten zullen wij indien nodig meer formeel communiceren.

Woning Media levert de onderstaande producten aan haar klanten:

FotografieMeer informatie

VideoMeer informatie

MetingenMeer informatie

MarketingMeer informatie

StylingMeer informatie

PakkettenMeer informatie

Marketing van het vastgoed

Zoals je kan zien zijn al onze vastgoedpresentaties bestemd voor de marketing van het vastgoed. Voor onze vastgoedpresentaties heeft Woning Media een herkenbare stijl en eigen standaarden. Gezien bijzondere objecten en/of persoonlijke voorkeuren voor afwijkende wensen vanuit onze opdrachtgever kunnen zorgen, leveren wij ook producten op maat. Hierdoor kunnen wij het juiste product opleveren bij onze klant en houdt de opdrachtgever genoeg tijd over om zich te focussen op een succesvolle transactie.

Collega's

SebastiaanEigenaar

MarjoleinCommercieel medewerker binnendienst

RogierOffice manager

GhislaineStyliste

DorisFotograaf / Editor

HugoEditor

AmberFotograaf / Editor

PenelopeStyliste

SebastiaanFotograaf / inmeter

ArletteCommercieel binnendienst medewerker

LucasEditor

CeesFotograaf

TimoFotograaf

MickFotograaf / inmeter

LiekeInmeter

FrankFotograaf / inmeter

MaiteFotograaf / inmeter

NickyFotograaf / inmeter

ThomasInmeter

nieuwe collega?Bekijk hier de vacatures